jQuery('document').ready(function($){ $('[title]').removeAttr('title'); });
Handelsvillkor för webbshop
Företaget MBF försäljning ABAktiebolag

559119-1605

Häggvägen 2

175 64 JÄRFÄLLA

info@grepplinda.se

 

 

 

Priser Hos Plastpåsefabriken tar vi förbehåll för eventuella fel i våra angivna priser. Vi förbehåller oss dessutom rätten att ändra i priserna utan föregående samtykke. Det tas förbehåll för utsålda varor.
Betalning MBF försäljning AB accepterar betaling med VISA, VISA Electron, VISA-Dankort,  Mastercard, Klarna och Swish.

Betalningen dras ifrån ditt konto när varan skickas. Alla belopp är i svenska kronor (SEK) och inklusive moms.

Det tas förbehåll för prisfel och utsålda/utgående varor.

Leverans Plastpåsefabriken eftersträvar att skicka ordrar inom ett dygn efter den mottagits.

Varan skickas med Postnord, leveranstid 2-3 dagar.

Reklamationsrätt Det ges två års reklamationsrätt enligt Konsumentköpslagen. Reklamations-rätten avser materialfel och fabrikationsfel.

Vid reklamation kan du få varan utbytt eller få pengarna tillbaka. Alternativt ett avslag i köpesumman.

 

Reklamationsrätten gäller inte fel eller skador, som har uppstått vid felaktig hantering av varan/tjänsten.

 

Du skall reklamera varan eller tjänsten inom rimlig tid efter att du har upptäckt felet/problemet.

 

MBF försäljning AB står för returkostnader, förutsatt att de är rimliga. Vid retur, reklamationer och utnyttjande av ångerrätten, så skall nedanstående adress användas:

MBF försäljning AB

Häggvägen 2

175 64 JÄRFÄLLA

 

Varor skickade med postförskott accepteras inte.

Ersättning Om ersättning är aktuell så skall du uppge clearingnummer och kontonummer så att det avtalade beloppet kan överföras. Dessa upplysningar kan skickas, utan risk, via e-post eller via annan elekronisk kommunikation, eftersom det inte handlar om känsliga upplysningar och då de enbart skall användas för att vi skall kunna genomföra återbetalningen.
Ångerrätt Det ges 14 dagars full ångerrätt på varor köpta via vår webbshop.

Perioden påbörjas från den dag då du tar emot orden.

 

För att utnyttja ångerrätten så skall du ge besked om att du önskar att utnyttja ångerrätten.

 

Meddelandet skall skickas via e-post till info@grepplinda.se. I meddelandet skall du tydligt ange att du önskar att utnyttja dig av din ångerrätt.

 

Du kan inte ågra köpet genom att inte acceptera varan, utan att du samtidigt ger besked om detta.

Varor som inte omfattas av ångerrätten Följande varor ingår inte i ångerrätten: (använd de som är relevanta)

  • Varor som är framställda enligt köparens specifikationer, eller som har tydlig personlig prägel
  • Förseglade varor, som av hälsomässiga eller hygienmässiga orsaker inte är lämpade att returneras, och där förseglingen är bruten efter leverans
  • Varor, som på grund av sin natur, blir olösligt ihopblandade med andra vid leverans
  • Varor med bruten plombering
  • Utförda icke-finansiella tjänster, om utförandet av tjänsten är påbörjat med konsumentens på förhand uttryckliga samtycke och medgivande till att ångerrätten utgår när tjänsten är fullt utförd.

 

Returnering av varor Du skall returnera varorna utan onödig försening och senast 14 dagar efter att du har utnyttjat din ångerrätt. Du skall själv stå för de direkta kostnaderna i samband med att du skickar tillbaka varan/varorna. När du använder dig av ångerrätten så är du själv ansvarig för att varan/varorna är ordentligt inpackade.

Du skall inkludera en kopia av orderbekräftelsen.

 

Du bär själv ansvaret för varan från att den levereas tills att vi har fått den returnerad.

 

Vi accepterar inte paket som skickas med postförskott.

Varans skick vid returnering Du ansvarar enbart eventuell sänkning av varans värde, om denna orsakades av annan hantering än den som behövs för att fastslå varans art, egenskaper, samt det sätt på vilket varan fungerar. Du kan, med andra ord, prova varan som om du provade den i en fysisk butik.

Om varan har använts i annat omfång än det som beskrivs ovan så anses den vara använd, vilket medför att du vid utnyttjande av ångerrätten bara får en del av eller inget av köpesumman i retur, beroende på varans handelsmässiga värde vid tidpunkten för mottagningen av den returnerade varan.

 

För att säkerställa att hela köpesumman återbetalas så måste du alltså prova den utan att ta den i bruk.

Återbetalning Ångrar du ditt köp så får du naturligtvis pengarna tillbaka. Vid en eventuell värdeförsämring, som du ansvarar för, så dras denna ifrån köpesumman.

Vid utnyttjande av ångerrätten så återbetalas alla betalningar som vi har fått ifrån dig, exklusive leveranskostnader (undantaget extra kostnader, som uppstått då du har valt en annan leveransform än den billigaste leveransmetoden som vi erbjuder), utan onödiga förseningar och senast 14 dagar ifrån det datum då vi har taigt emot ditt besked om att du önskar att utnyttja dig av din ångerrätt.

 

Återbetalning genomförs via samma betalningsmedel som du använde dig av vid den ursprungliga betalningen, såvida du inte uttryckligen har bett om något annat.

 

Vi kan avvakta med att genomföra återbetalningen tills vi har tagit emot den returnerade varan, förutsatt att du inte har tillhandahållit dokumentation på att du har returnerat varan.